Raahen Kuntoklubin kuntosali

 

Varusteltiin Impulsen ja Normannin laadukkailla painopakkalaitteilla sekä raskaampaankin harjoitteluun sopivilla Sterlingin ja Goljatin penkeillä ja vipuvarsilaitteilla.

Salilta löytyy runsaasti käsi- ja levypainoja. Käytössä on myös pienvälineistöä kuten jumppapalloja, boxia, vastuskuminauhoja ja kahvakuulia.

Henkilökunnan ollessa paikalla ma-to klo 12-19 ja pe 10-17 voit tulla tutustumaan maksutta saliimme sekä ostamaan palveluitamme kuten kuntosalikortin ja saat ohjausta laitteisiin ilmaiseksi.

Kulunvalvontakortti luodaan sinulle ensimmäisellä kerralla ja sillä pääset treenaamaan vuoden jokaisena päivänä klo 05-24 välisenä aikana. Kortiksi sopivat kaikki magneettijuovalliset kortit kuten vaikka oma pankkikorttisi. Näin sinun ei tarvitse täyttää lompakkoasi ylimääräisillä korteilla!

Mikäli kuitenkin haluat oman kortin salille, löytyy meiltä sellaisiakin 10 euron kertamaksua vastaan.

 

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily kehittää tehokkaasti sekä lihas- että aerobista kuntoasi. Saat lisää liikkuvuutta yläselän alueella, jolloin se auttaa myös tehokkaasti niska- ja hartiaseudun jumeihin. Treeneissä käydään läpi lyöntitekniikkaa ohjaajan kanssa ja tehdään kuntopiirinomaisesti erilaisia lihaskuntoharjoitteita. Osa harjoituksista tehdään pariharjoitteina erilaisin väistö- ja lyöntiharjoituksin. Taustalla soi musiikki, mutta lyönnit ja iskut tehdään omaan tahtiin ja oman kunnon mukaan. Tunti soveltuu niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille, sillä voit itse vaikuttaa tunnin intensiteettiin. Helpoin tapa aloittaa kuntonyrkkeilyharrastus on peruskurssin kautta. Kursseja alkaa keväällä ja syksyllä, mutta voit toki aloittaa kesken kauden, kun omaat riittävät taidot tai ainakin innon opetella asiat.

Kuntonyrkkeilyn peruskurssi alkaa syksyllä 2024

Kuntonyrkkeilyn peruskurssi on tarkoitettu +14 vuotiaille tytöille ja pojille. 5 viikon kurssilla opetellaan nyrkkeilyn perustekniikat ja kuntoillaan iloisella mielellä.
Ennestään ei tarvitse olla huippukunnossa, vaan kaikki voi osallistua ikään ja kuntoon katsomatta.
Omia välineitä ei aluksi tarvi olla kuin sisäliikunta varusteet kun seura lainaa hanskat aluksi.
Kurssi maksaa 100€ joka sisältää peruskurssin ja koko syksyn muutkin harjoitukset.
Kurssi järjestetään tiistaisin Raahen Kuntoklubilla klo1700-1800, myöhemmin sitten on mahdollista osallistua myös torstain (klo1700-1830) treeniin.
Treenit ovat Raahen Kuntoklubi oy:llä Antinkankaantie 18, RAAHE

Ohjaaja Taina

ilmoittautumiset ja kyselyt sp jouni.sipola@raahenkuntoklubi.fi tai p. 044 3002442 / 0400580921

Tunnit ovat tiistaisin 17-18 ja torstaisin klo 17.00-18.30.

 

Personal trainer palvelut

Personal trainerimme ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen valmentamiseen. Valmennamme myös pienryhmiä. Olemme valmiita auttamaan sinua saavuttamaan oman tavoitteesi, oli se sitten painon pudotus, kiinteytyminen, parempi lihaskunto, poliisikoulun testit tai vaikka maraton. Sen lisäksi, että meillä on paljon tietoa ja kokemusta liikunta harjoittelusta, olemme myös hyviä motivaattoreita ja kovia kannustamaan sinut parhaaseen suoritukseen sekä onnistumaan tavoitteessasi.

Raahen Kuntoklubin personal trainerina toimivat Oulun Trainer4Youn kouluttamat Jouni Sipola ja Annika Siponen.

Lisätiedot ja yhteydenotot joko Jouni p. 0400 580921 tai Annika p. 050 4354555

Solarium

Solariumiin pääsee ma-to klo12:00-19:00 ja Pe klo 10:00-17:00, tervetuloa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat rillaamaan!

Kuntosaliohjaus

Salillamme saa perusohjauksen laitteisiin maksutta aukioloaikoina.

Laadimme henkilökohtaisia saliohjelmia haastattelun perusteella. Ohjelman hintaan kuuluu sen läpikäynti salilla.

Osteopatia

Ortopedinen osteopatia on hoitomenetelmä, jonka kehitettiin jo 1800-luvun puolivälin jälkeen. Se on jo varhain jakautunut useisiin koulukuntiin. Osteopatian syntyyn ovat vaikuttaneet amerikkalaiset lääkärit Andrew Taylor Still ja John Martin Littlejohn.

Osteopatian tarkoituksena on tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttaminen ja ylläpitäminen. Hyvin toimivan kehon luiden, niiden välisten nivelien, lihaksien, nivelsiteiden toiminta on normaalia, sekä näitä toimintoja palveleva hermotus, aineenvaihdunta sekä veren kulkeutuminen on esteetöntä.

Osteopaatti pyrkii korjaamaan edellä maituissa toiminnoissa ilmeneviä häiriötiloja. Ammatti- ihmisen apua tarvitaan arvioimaan myös niin sanottujen terveiden ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön tasapainoa ja toimintaa. Erityisen tuloksellista tämä on urheilijoille ja kasvuiässä oleville. Näin toimien voidaan havaita syntymässä olevat häiriötilat riittävän ajoissa ja ryhtyä niiden vaatimiin vastatoimenpiteisiin.

Ortopedisen osteopatian tärkemmät osa-alueet ovat asiakkaan tutkiminen ja testaaminen, hoidon tarpeen määrittely, manipulaatio eli nivel- ja nikamakäsittely, mobilisointi eli liikehoito sekä tekninen hieronta.

Raahen Kuntoklubilla toimii koulutettu ortopedinen osteopaatti Jouni Sipola p. 0400 580921.

Hieronta

Salilla toimii kaksi koulutettua hierojaa Annika Siponen ja Jouni Sipola. Ajanvaraukset Annika p. 050 4354555 ja Jouni p. 0400 580921.

Meillä voit maksaa hieronnan Smartumin, Easybreikin ja Epassin hierontaetu kortilla ja sovelluksilla. =)

Nyrkkeily

Raahen Nyrkkeilijät r.y. toimivat Raahen Kuntoklubin tiloissa.

Seura on perustettu vuonna 1981, jonka jälkeen se on kasvattanut useita SM-mitalleja voittaneita nyrkkeilijöitä kuten mm. Annika Siponen (2 kultaa, 2 hopeaa ja pronssia), Aki Harju (kultaa junioreissa -15), Jouni Sipola (hopeaa -00 ja pronssia -98), Samuli Paakkari (kultaa junioreissa ja pronssia yleisessä), Mikko Rönn (pronssia -04), Antti Saarela (pronssia -04), Sanna Siniluoto (pronssia -16), Sofia Selkäinaho (pronssia junioreissa -15) ja Essi Viitanen (pronssia junioreissa -15), Riikka Väärälä SM-hopeaa -18 ja -20.

RaNy järjestää nyrkkeilykouluja 10-16 vuotiaille tytöille ja pojille sekä keväisin että syksyisin. Nyrkkeilykoulussa opetellaan nyrkkeilyn perustekniikat ja treenataan kuntoa, jonka jälkeen siirrytään treenaamaan muiden kanssa. Kurssin hinta on 100 euroa, joka sisältää viisi viikkoa kestävän kurssin, hammassuojat ja syksyn tai kevään loput treenit.

Kilpanyrkkeilytreenit:MA ja KE 18.00-19.30 ja pe 17-18.30
Nyrkkeilykoulu ma ja ke klo17.00-18.00
KUNTONYRKKEILIJÄT ti ja TO 17.00-1830.

Nyrkkeilykoulu alkaa syksyllä 2024.
Nyrkkeilyn peruskurssi on tarkoitettu 10-16 vuotiaille tytöille ja pojille.
10 viikon kurssilla opetellaan nyrkkeilyn perustekniikat ja kuntoillaan iloisella mielellä.
Ennestään ei tarvitse olla huippukunnossa, vaan kaikki voi osallistua ikään ja kuntoon katsomatta.
Omia välineitä ei aluksi tarvi olla kuin sisäliikunta varusteet kun seura lainaa nyrkkeilykypärät ja hanskat.
Kurssi maksaa 100€ joka sisältää peruskurssin, koko syksyn muutkin harjoitukset.
Kurssi järjestetään ma ja ke Raahen Kuntoklubilla klo 17 – 18,  ja kun perusasiat on hanskassa voi alkaa treenaan vanhemman ryhmän mukana (ma, ke ja pe).
Kurssi järjestetään Raahen Kuntoklubi oy:n tiloissa Antinkankaantie 18, Raahe.
ilmoittautumiset ja kyselyt sp jouni.sipola@raahenkuntoklubi.fi tai p. 0400580921
t. Jouni